UFC-veteranen Tony Ferguson har avslutat en rättslig tvist som uppstod efter en arrestering i maj för rattfylleri genom att ingå en förlikning med åklagarna.

Tony Ferguson villkorligt frigiven

MMA Fighting har tagit del av domstolsregister avskrevs rattfylleri-anklagelsen när Ferguson erkände sig Nolo Contendere till en mindre allvarlig anklagelse om vårdslös körning på en väg. Som en del av förlikningen kommer Ferguson att vara på ett års villkorlig frigivning.

Nolo contendere innebär att en åtalad i en brottsmål godtar en dom, men erkänner inte skuld.

Förlikningen avslutade rättsfallet kring Ferguson efter att han greps och åtalades för rattfylleri i maj, tidigare i år. Den erfarna UFC-fajtern togs i förvar efter att han påstås ha krockat med två bilar parkerade utanför en nattklubb i Hollywood.

Ferguson påstås ha vält sin lastbil under olyckan och greps sedan för att ha vägrat genomgå ett nykterhettest. Han släpptes mot borgen strax därefter.

Genom att acceptera förlikningen har Ferguson nu officiellt fått rattfylleri-anklagelsen avskriven och kommer att vara på ett års villkorlig frigivning för den mindre allvarliga anklagelsen om vårdslös körning.

Ferguson, 39 år, återvänder till buren den 16 december när han möter Paddy Pimblett i en huvudkortsmatch i samband med 296, vilket blir den före detta interim-UFC-lättviktsmästarens första fight sedan en förlust mot Bobby Green i juli.

The post Uppdatering om rattfylleri-anklagelsen mot Tony Ferguson appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela