Vasiliy Lomachenko brast ut i tårar bakom scenen efter sin kontroversiella förlust mot Devin Haney.

Boxningsstjärnan Vasiliy Lomachenko tog helgens förlust hårt

Denna helg bjöds boxningsfansen på en otrolig titelmatch om att bli världsmästare lättvikt. Devin Haney ställde upp med sina bälten på spel mot Vasiliy Lomachenko, och inför mötet hade det blivit personligt mellan dem.

Det som verkligen betydde något var dock vad som hände i ringen. Under 12 otroligt konkurrenskraftiga ronder utkämpade Lomachenko och Haney ett krig som var vansinnigt underhållande.

I mångas ögon hade Lomachenko gjort tillräckligt för att återta sina titlar men domarna såg det annorlunda och tilldelade Haney en  seger genom enhälligt domslut.

Efter matchen filmades Lomachenkos reaktion på förlusten vilket ni kan se nedan:

An emotional Lomachenko reflects backstage. pic.twitter.com/DQGvsrOxBo

— Top Rank Boxing (@trboxing) May 21, 2023

Senare under kvällen sa Vasiliy följande om vad som inträffat:

I don’t want to talk about this. All the people saw what happened today. I can’t talk about this right now. It’s just, it’s not a comfortable moment for me.

Ordet ”rån” används ganska ofta inom boxning, och det borde det inte göra. Ett rån innebär att något allvarligt gick fel för att ett sådant beslut skulle fattas, och i det här fallet kan man hävda att det bara var en väldigt jämn match.

Med det sagt kommer inte den tanken att hjälpa Lomachenko. Istället för att hålla titlarna högt måste han nu acceptera att han måste kämpa och slita för att få en returmatch.

The post Vasiliy Lomachenko i tårar efter förlusten appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela