En fängslande video har tagit internet med storm där en blott 11 år gammal brottare med vitas shorts visade upp sina talanger.

Se en 11-åring stå upp mot en 17 år gammal mobbare

Trots sina unga ålder så har talangen redan fångat mångas uppmärksamhet lett till jämförelser med MMA-legendaren Jon Jones. Detta på grund av hans otroliga talang inom mellanstadiebrottning.

I videon är motståndaren ingen vanlig kompis. Det är en 17 årig gymnasieelev som är känd för sina mobbningstendenser och som skapat oro lokalt.

Den obeveklige mobbaren har skapat misär i grannskapet inte minst bland de yngre.

Vändpunkten kom dock när vår unge brottare bevittnade mobbaren rikta in sig på en mindre individ igen. Oförmögen att bara stå vid sidan utan att göra något åt det. Han valde istället att ta saken i sina egna händer och valde att konfrontera mobbaren.

Vad som sedan hände kan endast beskrivas som osannolikt. Med en kombination av smidighet, styrka och teknik visade den unge brottaren sin otroliga talang. Han kunde enkelt dominera sin större motståndare.

Ni kan se händelsen nedan:

Videon som visar handgemänget har snabbt blivit viral.
Den otroliga uppvisningen av mod och skicklighet har ingjutit hopp hos de som  blivit mobbade. Den understryker även värdet av att stå upp mot orättvisa. Den unge brottarens heroiska agerande påminner oss alla om att den positiva aspekten i att stå upp för andra och skydda dem.

I och med att videon fortsätter att cirkulera i social media så har det lett till en debatt om det brådskande behovet att stoppa mobbing i vårt samhälle.  Det tvingar skolor, föräldrar och samhällen att gå ihop sig i kampen mot mobbing för att skapa en miljö där alla känner sig trygga och stöttade.

Vad tror ni, kan han bli en ny Jon Jones?

The post VIDEO: 11-åring dominerar 17-årig mobbare – ”Ny Jon Jones” appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela