Under nattens PFL Championship ställdes Biaggio Ali Walsh, barnbarn till Muhammad Ali, mot Joel Galarza Lopez.

Muhammad Ali lever kvar via Biaggio Ali Walsh

Ali Walsh fortsatte sin dominans i PFL efter att ha levererat en brutalt knock-out i andra ronden i sin senaste amatörmatch.

Muhammad Alis barnbarn visade återigen upp sin striking och attackerade motståndaren Joel Lopez med flera kombinationer, samtidigt som han avfyrade kraftfulla slag under hela matchen. Även om Lopez visade på uthållighet och haka fortsatte Ali Walsh att pressa på utan att visa mycket rädsla för att möta motstånd.

Slutet kom efter att Ali Walsh levererat en högerkrok som träffade Lopez, och när denne stapplade bortåt, tog han emot en  vänster som fick honom att falla ansiktet före ner på mattan. Matchdomaren klev emellan och tiden stannade på 1:24 i den andra ronden.

Kolla in avslutet i klippet nedan.

THIS IS OVER! Biaggo Ali Walsh continues his KO Streak!#PFLWorldChampionship LIVE NOW
ESPN+
https://t.co/9tors69QSM
https://t.co/jPNvomCxHI pic.twitter.com/niNMC9oSZU

— PFL (@PFLMMA) November 24, 2023

På samma gala gick Sveriges Sadibou Sy match med förhoppningar om att ta hem ännu en turneringsvinst och ytterligare en miljon amerikanska dollar i prispott. Sy inledde starkt men Rysslands Magomed Magomedkerimov blev för mycket i matchens tredje rond. Det sistnämnda hittade avslutet via en giljotin. Läs mer om den matchen här.

Under samma event genomförde Derek Brunson sin debut för organisationen. Efter en dominant seger över Ray Cooper III valde Brunson att utmana Jake Paul, som är under kontrakt med organisationen.

The post VIDEO: Barnbarn till Muhammad Ali visar knockoutkraft i PFL appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela