Boxningsmatchen mellan Youtube-stjärnan Jake Paul och den forne UFC-stjärnan Nate Diaz producerade minnesvärd action i boxningsringen i lördags men det var de fylledruckna fansen som fortsatte bjuda på våld efter matchen i Dallas, Texas.

Se skandalscenerna efter Jake Paul vs. Nate Diaz

Många kampsportsfans valde att på något sätt bevittna Nate Diaz kliva in i boxningsringen för första gången för att bli den förste att avsluta Jake Paul. Även om oddsmakarna hade Paul som favorit inför helgens huvudmatch så trodde många fans att Diaz kondition och erfarenhet skulle bli för mycket för Paul. Överraskande nog hade Paul även han redig uthållighet vilket tillät honom att mörbulta Diaz fram till slutsignalen.

PPV-matchen bjöd kanske inte på högklassig boxning men den levererade i vilket fall på en god intensitet.

Tråkigt nog var det inte tillräckligt för många fans som med sannolikhet var berusade som önskade att själva slåss efter galan i American Airlines Arena då många slagsmål ägde rum framför kioskerna. Ingen av dessa var mer underhållande än det som hänt i boxningsringen men sekvenser av händelserna kom att delas via sociala medier:

Ni kan se några av dessa nedan:

 

Chaos erupts! People who attended the Jake Paul vs Nate Diaz fight found themselves throwing hands too pic.twitter.com/rCg42w6iKW

— Daily Loud (@DailyLoud) August 6, 2023

Just nu är både Paul och Diaz intresserade av en rematch under MMA-regler. Det återstår att se om den matchen äger rum. I så fall kan det vara smart att anlita extra säkerhetspersonal innan, under och efter matchen.

The post VIDEO: Fansen skämmer ut sig efter Jake Paul vs. Nate Diaz appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela