Vid förra helgens UFC 294 fanns många MMA-profiler på plats däribland Justin Gaethje som testade att sparras med en livvakt.

Justin Gaethje testade på sin grappling mot livvakt

’BMF’-mästaren Justin Gaethje var i Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten för att stötta sin vän och träningspartner Kamaru Usman.

Den tidigare UFC-mästaren i weltervikt hoppade in på 10 dagars varsel för Paulo Costa mot Khamzat Chimaev. Usman stod då för en överraskande stark insats mot tjetjenen men förlorade till slut via majoritetsdomslut. Fighterns team var dock inte endast där för business utan de passade även på att ha lite kul.

Bland kändisarna som var på plats vid UFC 294 återfanns UFC-bossen Dana Whites långvariga vänner Nelk Boys. Dessa influencers är kända för sina offentliga upptåg och sin podcast.

Vid någon tidpunkt bestämde sig den möjlig rastlöse Gaetjke för att testa att sparras med en av Nelk Boys säkerhetsvakter. I en video som cirkulerats online kan man se herrarna vänskapligt grapplas. I början verkar Gaethje hantera situationen som fansen skulle förvänta sig. Plötsligt så får livvakten till en överraskande kimura som tvingar UFC-stjärnan att klappa ut.

Just Gaethje was submitted by NELK’s bodyguard pic.twitter.com/VyBE9U8kaD

— Ben Davis (@BenTheBaneDavis) October 27, 2023

Knockade Poirier med en huvudspark

Gaethje har i nuläget ingen ny match inbokad. Senast såg vi honom knocka Dustin Poirier med en huvudspark i juli vid UFC 291.

The post VIDEO: Justin Gaethje klappar ur mot ”livvakt” appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela