Under en match på den ryska regionala MMA-scenen fastnade kameramannen inne i buren efter en rondvila under en flugviktsmatch.

Matchdomaren får avvisa kameramannen

I samband med en brottningsmatch mellan Khamzat Chimaev och Jack Hermansson, som ägde rum 2021, drog drabbningen igång medan fotograferna fortfarande befann sig inne i buren. Nu har en liknande händelse ägt rum i Ryssland, när kameramannen inte hann lämna buren.

Under fredagen ägde Open Fighting Championships 36 rum i St. Petersburg, Ryssland. Då inträffade en av de mest udda händelserna vi sett på länge, när en av kameramännen som var på plats inte hann ta sig ut ur buren innan matchdomaren drog igång fajten efter en rondvila.

Händelsen ägde rum i början av fjärde ronden i en professionell flugviktstitelmatch mellan Gadzhimurad Gairbekov (5-0) och Dilshot Norkuziev (3-1).

Övergångsvinkeln pannade ned från taket, men när kameran växlade till den normala, över-buren-vyn, var något fel. En stor sladd löpte från ena sidan av buren till den andra när utövarna tog fajten till kanvasen. Till slut märkte matchdomaren vad som var fel, signalerade timeout och sa bestämt åt kameramannen att lämna buren. När kameramannen lämnat buren återupptogs matchen precis där den slutade.

Kolla in den ovannämnda händelsen i videon nedan.

Today in Russian MMA things, a cameraman got trapped in the cage at Open FC pic.twitter.com/BKl1anrL9m

— caposa (@Grabaka_Hitman) November 24, 2023

The post VIDEO: Kameramannen fast i buren under pågående match appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela