Francis Ngannou tog steget över till boxningsvärlden natten till söndag. Legendaren Mike Tyson var på plats som sekond åt UFCs tidigare mästare.

Mike Tyson – ”Inget rån”

Ngannou, tidigare tungviktsmästare som lämnade den organisationen tidigare i år efter en kontraktsdispyt, gjorde sin professionella boxningsdebut mot WBC:s mästare i tungvikt, Tyson Fury, i en icke-titel proffsmatch i Saudiarabien. Evenemanget besöktes av ett stort antal kändisar och kampsportsprofiler. Bland kändisarna återfanns namn som fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo och hiphopgiganten Eminem.

Ngannou överraskade en stor del av publiken genom att hålla jämna steg mot världsmästaren. I den tredje ronden fick Ngannou in en knockdown på engelsmannen, som såg ordentligt skakad ut. Fury kunde dock återhämta sig och gå tiden ut mot den tidigare UFC-mästraren, som numera är under kontrakt med PFL MMA.

Efter Ngannous knappa förlust via delat domslut mot Fury, hann MMA Junkies Mike Bohn prata med flera framstående namn för att få deras reaktioner på resultatet, inklusive Mike Tyson, Chuck Liddell, Randy Couture och Roberto Duran.

Tyson har funnits vid Ngannous sida under förberedelserna inför matchen och har agerat både tränare och sekond. Någonting som har skapat reaktioner i motståndarlägret, i och med att Tyson Fury är döpt efter tungviktslegendaren.

Enligt Tyson var det inget rån, men att alla känner till resultatet.

Kolla in reaktionerna i klippet nedan.

The post VIDEO: Mike Tyson reagerar på kontroversiella domslutet appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela