Nyligen ställdes Diego Brandao mot Mohammad Heibati under Hardcore Fighting Champions. Ett slagsmål efter galans slut skapade rubriker.

Diego Brandao i slagsmål under firande

Det händer alltid någonting på den regionala MMA-scenen i Ryssland. Under den föregående veckan fastnade en kameraman inne i buren under pågående match. Nyligen skedde en annan annorlunda händelse i Hardcore Fighting Champions. En kontroversiell organisation som har anklagats för att fuska och trixa med utövares matchfacit. Varken Sherdog eller Tapology listar vissa av organisationens galor på deras respektive hemsidor.

På galan i fråga ställdes Brandao, som tidigare fajtats i UFC, mot Heibati i en titelmatch.

Efter en tre ronder lång fajt, som Brandao tycktes vinna bekvämt efter en knockdown med en vänsterkrok i den andra ronden och en dominant tredje rond, klättrade den framstående brasilianska fightern upp på buren för att fira. Firandet ägde dock rum innan den officiella tillkännagivandet av resultatet. Någonting som verkade reda upp hans motståndare. Heitabi var fast besluten att dela eller möjligen stjäla ögonblicket, och när han också försökte klättra upp på buren uppskattades det inte av Brandao. Utövarna började slå och sparka mot varandra, innan de separerades av matchdomaren. Heibati hoppade ner från buren och försökte stjäla bältet.

När situationen hade lugnat ner sig lästes poängdomarnas kort upp och Brandao tog hem segern.

Läsaren kan kolla in en video av händelsen i klippet nedan.

Also what the hell was that pic.twitter.com/LgVBEtHCsW

— Matysek (@Matysek88) November 30, 2023

The post VIDEO: Slagsmål ovanpå buren efter matchens slut appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela