Före detta UFC-mellanviktsmästaren Anderson Silvas son, Gabriel Silva, avslutade saker väldigt snabbt i lördags i boxningsringen och visade till och med vissa drag av sin legendariska far under processen.

Gabriel Silva fortsatt obesegrad efter vinsten över Ben Davis

På Misfits Boxning 9, som ägde rum under lördagskvällen, ställde Gabriel Silva upp mot MMA-kommentatorn Ben Davis. Medan Davis dök upp för sin boxningsdebut och var redo att tävla, var Silva helt enkelt för mycket med sin längd, storlek och allmänna tävlingserfarenhet. Han träffafe Davis tidigt i matchen innan han avslutade honom med en knockout med ett enda slag senare i den första ronden.

Läsaren kan ta del av avslutet i klippet nedan.

WHAT. A. SHOT. @silvaboxing STOPS @BenTheBaneDavis #XSeries009 | @misfitsboxing pic.twitter.com/UEwkty96Ht

— MF & DAZN X Series (@MF_DAZNXSeries) September 23, 2023

Med segern förbättrade Silva sitt professionella boxningsfacit till 2-0 i år, vilket inkluderar en poängseger i april. Innan dess deltog den 26-årige Silva i flera kickboxningsmatcher och vann de flesta av dem.

Tidigare  i veckan berättade Silva för MMA Fighting att han skulle vara öppen för en match inom MMA.  Förutsatt att han skulle få dela kortet tillsammans med sin far och eventuellt sin bror.

Misfits Boxing 9 ägde rum på Vertu Motors Arena i Newcastle, England. I huvudmatchen besegrade Idris Virgo sin motståndare Aaron Chalmers via TKO (hörnstopp), i matchens tredje rond.

The post VIDEO: Sonen till Anderson Silva knockar MMA-kommentator appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela