VIDEO: UFC-mästaren Francis Ngannou är större än någonsin!MMAnytt.se

Tungviktsmästaren Francis Ngannou har inte tävlat sedan januari 2022 och genomgått en omfattande knäoperation, något som gjort att han inte kunnat träna som vanligt. Det har i sin tur lett till att tungviktskungen “The Predator” Ngannou är större än någonsin och en rejäl bit över viktgränsen för divisionen, som ligger på 265 lbs, ca 120 kg. Ngannou pratade om sin vikt med lättviktaren Justin Gaethje i ett avsnitt på sin YouTube-kanal. – (Jag väger) mycket, mycket mer än vad jag brukade väga, sade Ngannou till Justin Gaethje. Det har dock gått sex månader… Sex månader sedan jag senast slogs och var tvungen att träna. (Jag väger) inte 300 lbs… (Jag väger) 290-293 lbs… Visa detta inlägg på Instagram Ett inlägg […]

The post VIDEO: UFC-mästaren Francis Ngannou är större än någonsin! appeared first on MMAnytt.se.

Dela