Raul Rosas Jr. tog sig tillbaka till vinstkolumnen på imponerande sätt i samband med helgens Noche UFC. Den yngsta fightern i UFC kände att han hade någonting att bevisa inne i buren.

18-åriga Raul Rosas Jr. imponerade under Noche UFC

Den 18-årige talangen var redo för fight och gick på offensiven från den allra första sekunden i sin match mot Terrence Mitchell. Det var till slut en vänsterhand som skickade Mitchell till kanvasen.

Matchen fortsatte, men endast för en kort stund, då Rosas följde efter ner till marken och hamrade på Mitchell med ground and pound. Domaren hade sett tillräckligt för att avsluta fighten.. Slutet kom bara 54 sekunder in i den första ronden.

Efter vinsten berättade den unga talangen att han klev in i buren med någonting att bevisa. Transkribering via MMA Fighting.

I had to prove a point today. Last fight, no excuses, but I had to come back from that. I hope I made y’all proud today. Terrence Mitchell is a very game opponent. I had to really push myself this camp. I just knew I had to let them hands fly. I visualized it all camp. Now in the fight it was reality. I’m just grateful for that performance.

Efter en överraskande förlust mot Christian Rodriguez i sitt föregående framträdande står nu Rosas Jr. med ett UFC-facit på 2-1-0. Med ett totalt record på 8-1 i sin professionella karriär förblir Rosas en värdefull talang värd att följa i framtiden, särskilt med tanke på hur mycket utrymme han har att utvecklas när han börjar sin UFC-karriär vid en så ung ålder.

Det återstår att se vad som väntar härnäst för Rosas Jr.

RAUL ROSAS JR EL NIÑO PROBLEMA! #NocheUFC pic.twitter.com/5APLZBr4ZS

— UFC Europe (@UFCEurope) September 17, 2023

The post VIDEO: UFCs yngsta fighter hittade avslutet på under minuten appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela