Nyheter


WBC-mästare klar för Muay Thai For Life!

Publicerat 3 augusti, 2023

By Lisa Melin Johansson

Muay Thai For Life fortsätter att rada upp minst sagt välmeriterade namn på matchkortet för den kommande galan. Under torsdagkvällen blev det officiellt att WBC-mästaren Hassan Oseni har signat för organisationen. Tungviktaren Hassan Oseni innehar ett imponerande matchfacit på 4-1 som proffs och 25-5 som amatör inom thaiboxning, och har bland annat bjudit på spektakulära knockouts på storgalor som Lion Fights. Han innehar också det nationella WBC-thaiboxningsbältet i hemlandet Kanada. Därtill kan han stoltsera med fem vinster och endast en förlust som proffs i K1-kickboxning. 

Läs mer: Svensk Thaiboxning 2023: Matcher, Schema, Rykten

Den 28 oktober är det alltså dags för Oseni att äntra ringen i Partille Arena i Göteborg, när välgörenhetsgalan Muay Thai For Life: Unite Against Cancer går av stapeln. Vem han möter är ännu inte bekräftat, men Maximum Sports har tidigare rapporterat att en annan tungvikare, Zvonimir Kralj, kommer att fajtas på galan. Något som givetvis lämnar utrymme för spekulationer om en eventuell drabbning dem emellan. Men oavsett vem som står för motståndet räknar vi med riktigt tunga slag och hög potential för knockout.

Andra namn som är klara för galan är Vilda Ekhorn och Anne Line Hogstad, samt en historisk WMC-titelmatch mellan Kim Falk och Linus Bylander

Biljetter till Muay Thai For Life: Unite Against Cancer finns att köpa på Tickster, och galan kommer i vanlig ordning även att streams på DAZN.

Läs mer: Muay Thai for Life annonserar välgörenhetsgalan Unite Against Cancer: ”En unik upplevelse”

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenJohanna Persson klar för stor titelfajt: ”Känns lite extra”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Vem tror du Hassan Oseni möter på Muay Thai For Life?

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Inlägget WBC-mästare klar för Muay Thai For Life! dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela