Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/c/6/b/bjjtv.se/httpd.www/wp-content/plugins/og/includes/iworks/class-iworks-opengraph.php on line 331
Yan Xiaonan besegrar Mackenzie Dern – Läs en full matchbeskrvning härMMA & UFC NYHETER – SVERIGE

Efter fem jämna ronder lyckades Yan Xiaonan (16-3, 1 NC) besegra Mackenzie Dern (12-3) i kvällens huvudmatch.

Rond 1

Yan öppnar med en sidospark mot Derns knä. Dern försöker stänga distans men Yan stoppar upp henne med en slagkombination. Yan cirkulerar snyggt och håller avståndet med explosiva attacker, blandar mellan slagserier och sparkar. Dern prickar med en benspark. Dern går in till clinch, de hamnar mot buren. Dern har fått tag i ett av Yans ben, hon försöker vrida henne från väggen men Yan försvarar. Yan lyckas dra sig loss och straffar direkt med en hård benspark. Dern skickar en spark som sitter hårt i magen på Yan. Dern försöker gå in för att grappla, men Yan försvarar. Dern hoppar guard men Yan sliter sig från hennes grepp med relativ enkelhet. Dern lyckas trycka upp Yan mot buren, hon går för ett höftkast och lyckas få ner Yan. Dern hamnar dock underst och Yan tar sig upp.

Yan träffade mer och gjorde mest skada. Inget solklart övertag men ronden går till henne.

Rond 2

Yan öppnar med en benspark. Dern släpper en slagserie som stressar Yan. Dern skickar en spark, men Yan fångar benet och svepet henne. Dern hamnar på rygg men lyckas få tag i Yan och dra ner henne på marken. Dern ligger i guard och håller kvar Yan. Yan skickar lite ground and pound men ger bort sin arm som Dern nu har mellan sina ben. Dern rör sig runt och hamnar i en inventerad guard. Dern kopplar en omoplata, hon klättrar upp på rygg och vrider Yans axel. Yan ser lugn ut och försöker följa med Dern. Hon lyckas få ur sin arm men fastnar istället i en armtriangel. Yan försvarar sig dock genom att greppa tag i sitt knäveck. Dern släpper för att passera till mount. Dern skickar hård ground and pound, Yan virder ryggen och Dern fortsätter mata på med slag. Dern kopplar sina ben och börjar leta efter en rear naked choke. Yan försöker vända men Dern hotar med armlås. Återigen tar Dern rygg och matar på med slag, men Yan försvarar sig.

Rond två går till Dern som i stort sett kontrollerade från början till slut.

Rond 3

Yan skickar en benspark. Yan blitzar fram och prickar med en högerkrok. Dern springer efter och svingar vilt. Yan cirkulerar ut. De två clinchar och Dern hoppar guard. Yan ligger nu i Derns guard men lyckas ställa sig upp. Yan prickar dern med en hård vänster. Dern träffar en spark i magen på Yan. Dern dyker men misslyckas med nedtagningen. Yan försöker hålla avstånd genom frontkicks i magen på Dern. Dern går in men blir rejält träffad av Yan. Dern är skakad. Yan svingar men Dern lyckas undvika. Dern fångar ett ben men Yan tar stöd av buren och kommer loss. Yan skickar en högerkrok som träffar rejält, Dern har dock återhämtat sig och tar smällen utan någon märkbar effekt. Yan skickar en stenhård benspark men Dern fortsätter att pressa framåt. Dern går in till clinch och lyckas med hjälp av ett höftkast avsluta ronden på topp.

Yan färsvarade sig bra från Derns grappling och orsakade skada under tiden. Ronden går därför till henne.

Rond 4

Dern prickar med en jabb. Yan sätter en slagserie som skapar distans. Yan försöker cirkulera men Dern går på en single leg. Yan lutar sig mot buren men dras ut av Dern. Yan lyckas ta sig loss och cirkulerar ut från buren. Dern går in men blir hårt prickad på vägen. Dern försöker clincha och lyckas trycka upp Yan mot buren. Dern pressar upp höften mot Yan men blir istället vänd och hamnar själv på mattan. Yan backar och Dern ställer sig upp. Dern prickar med några hårda slag men blir själv träffad av ett kontringsslag från Yan. Dern sänker huvudet och blir träffad av Yan. Yan skickar iväg en sidekick som får Dern att backa upp. Efter en missad spark snurrar Yan och träffar med en spinning elbow. De två hamnar i clinch, ett misslyckat höftkast får ändå ner Yan, men med Dern på botten. Yan är den som gör mest skada med sina slag, medans Dern försöker gå på ett armlås.

Ännu en rond till Yan som gjorde mest skada och försvarade sig bra när de hamnade på marken.

Rond 5

De två öppnar genom att svinga. Efter flertalet aggressiva slagväxlingar trycker Dern upp Yan mot buren. Hon lyckas få ner Yan med ett höftkast, Dern hamnar på topp, hon passerar och hamnar i mount. Yan försöker brygga av sig Dern, men utan resultat. Hon vänder sig och Dern får rygg. Hammarslag regnar ner på Yan. Dern sätter sig till rätta och fortsätter skicka slag. De hamnar mot buren. Yan rätar på sig, Dern hotar med stryp. Yan försöker ställa sig upp men återigen får Dern henne att tveka genom att hota med stryp. Dern håller på att glida av från sin position men får tag i en arm. Hon försöker slita loss Yans grepp för att koppla armlås. Men Yan glider ur och börjar hamra ner slag på Dern.

Dern tar den sista ronden.

Resultat

Yan Xiaonan vinner via majoritetsdomslut (48-47, 48-47, 47-47)

The post Yan Xiaonan besegrar Mackenzie Dern – Läs en full matchbeskrvning här appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela
Generated by Feedzy