Yoel Romero RASAR mot UFC-mästaren: “Han sprang ifrån mig!”MMAnytt.se

I helgen går den forne UFC-fightern Yoel Romero match i MMA-organisationen Bellator. 45-åringen tar sig an holländaren Melvin Manhoef på galans huvudkort. I sin sista match i UFC gick kubanen match om bältet mot den nuvarande mellanviktsmästaren Israel Adesanya. Efter fem händelselösa ronder förklarades Adesanya som vinnare, UFC-mästaren har  beskrivit matchen som “lågpunkten i sin karriär”. Romero svarade på Adesanyas kommentarer om matchen under en intervju i The MMA Hour tidigare i veckan, och han höll inte tillbaka på kritiken. – Han utmanade mig, sade Romero i The MMA Hour. Han påstod att han “ville möta odjuret”. Han ville inte bara möta “odjuret” han ville pensionera mig. Det gjorde mig exalterad, jag tänkte “Ok” det här kommer bli en jäkla match. Så […]

The post Yoel Romero RASAR mot UFC-mästaren: “Han sprang ifrån mig!” appeared first on MMAnytt.se.

Dela