Under lördagskvällen klev den 18 kilo tunga Abdu Rozik in i buren för en match mot den jämnstora Erali Boykobilov. Kolla in hur det gick här.

Abdu Rozik upprörd efter matchen

I samband med kvällens Social Knockout 3 klev flera influencer-profiler in i ringen i Dubai. Den mest omskrivna matchen på förhand var den mellan Rozik och Boykobilov.

Matchen gick alla tre ronder och slutade med ett oavgjort resultat. Någonting som Rozik är mycket missnöjd med. Under en intervju inne i ringen efter matchens slut ifrågasätter 20-åringen varför matchen inte var inbokad för sex ronder istället för tre. Han anklagar även Boykobilov för slag i bakhuvudet, vilket är en otillåten teknik.

Nedan kan läsaren se hur Rozik riskar sin ilska mot Boykobilov efter matchens slut.

Abdu Rozik was FURIOUS after the fight with Erali pic.twitter.com/MJzUJXzbGG

— Championship Rounds (@ChampRDS) July 6, 2024

Kolla in några höjdpunkter från drabbningen här nedan.

ABDU ROZIK AND ERALI COME OUT SWINGING #Boxingpic.twitter.com/9O8M2umVmN

— Championship Rounds (@ChampRDS) July 6, 2024

Darren Till gick match på samma kort

Innan Rozik och Boykobilov klev in i ringen bjöds tittarna på Darren Tills boxningsdebut. UFC:s tidigare titelutmanare tog hem en bekväm och enkel seger över MMA-fajtern Mohammad Mutie. Efter segern utbröt det dock vilt slagsmål mellan de båda utövarna inne i ringen. KOLLA IN BRÅKET HÄR!

Efter segern tog Till tillfället i akt och utmanade mer högprofilerade fajters som Jake Paul, Tommy Fury och Mike Perry. Två av dessa, Paul och Fury, är inbokade för en boxningsmatch mot varandra den 20:e juli.

The post 18 kg tunga Abdu Rozik vansinnig efter boxningsmatchen appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela