Nyheter


A36 uppträder på MTFL: Unite Against Cancer!

Publicerat 25 augusti, 2023

By Sofia Gembel

Foto: Susanna TajikDen 28e oktober äger Muay Thai For Life: Unite Against Cancer rum i Göteborg i Partille Arena! 

Det är organisationens sjätte gala och detta är en välgörenhetsgala till förmån för Cancerfonden. På galan kommer vi se några av Sveriges främsta thaiboxare men även den mycket kända och uppskattade artisten A36 som kommer ta plats på scenen! 

A36, som egentligen heter Geivar Hasado Shlaimon är en svensk rappare från Partille utanför Göteborg.

Han gjorde sin debut 2020 och har sen dess levererat flera låtar som klättrat upp på topplistorna. En av hans mest framgångsrika låtar är ”Samma gamla vanliga” som blev en TikTok-trend och nådde första plats på top 50 mest lyssnade låtarna i Sverige. Låten har idag spelats 70 935 423 gånger på Spotify.

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Två av Skandinaviens mest explosiva fighters

Några av matchkorten på galan är offentliga och vi kommer minst sagt bli bjudna på en spektakulär kväll! 

Huvudmatchen är mellan två av Skandinaviens mest explosiva fighters, publikfavoriten Nasim Kazem och Amir Bislimi som möts i en catchviktsmatch på -65 kg. 

Vår svenska Vilda Ekhorn gör sin proffsdebut på galan där hon ställs mot norska Anne Line Hogstrand i en match i flugvikt -54 kg. Läs mer om deras möte här.

Galan präglas även av en super tungviktsmatch mellan Zvonimir Kralj och Hassan Oseni! 

Ytterligare spännande matcher kommer att presenteras inom snar framtid.

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Kommer du gå på Muay Thai For Life: Unite Against Cancer?

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Inlägget A36 uppträder på MTFL: Unite Against Cancer! dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela