Alexander Lööf tävlade på FCR 20. Foto: Stefan Romare

Hemmafajtern Alexander Lööf mötte just Ukrainas Andrey Tyshchenko i en catchviktmatch (62 kilo) på Fight Club Rush 20 i Västerås.

Den obesegrade Tyschenko landade en hård främre i början av första ronden. Lööf var avvaktande men hade hemmapubliken med sig när landade hårda bensparkar.

Andra ronden bjöd på högre tempo till en början, med en fin nedtagagning och scrambles. Lööf landade ännu en av sina hårda bensparkar men Tyschenko var den något mer aktiva fightern och lyckades cutta svensken under höger öga.

I den tredje ronden var svensken mer aktiv. De jämt matchade bantamviktarna möttes i snabba slagväxlingar och Lööf försökte med hoppknän. Tyschenko lyckades ta matchen till marken med minuten kvar, men lyckades inte uträtta något. Efter slutsignalen stod Lööf som vinnare via delat domslut.

– Det kändes jämt. Jag vill gärna ha en rematch, sa Lööf efter matchen. Vi kan köra en rematch i Cage Warriors Price Fighter. Det vore kul.

Läs mer: Fem matcher du absolut inte får missa på FCR 20

Vill ha rematch efter FCR 20

Lööf är glödhet efter sin fantastiska match i Cage Warriors i höstas, där han bjöd på en av årets bästa svenska prestationer.

Ukrainaren Tyshchenko har fem avslut på sex vinster.

Läs mer: Lööf om tuffaste motståndaren hittills: ”Han är vass men jag kommer vara vassare”

Följ Maximum Sports på Instagram för det senaste inom svensk MMA!

The post Alexander Lööf vann på FCR men vill ha rematch i Cage Warriors appeared first on Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela