Tidigare i veckan uppmärksammade Kimura att en ny kampsportsorganisation kommer etableras i Sverige i form av Allstars Fight Night (AFN).

Mohammed Babadivand – ”Finns inte tillräckligt många galor i Sverige”

Tidigare i veckan stod det klart att AFN 1 kommer äga rum den 1 juli. Under ett samtal med Kimura berättade en av arrangörerna, Mohammed Babadivand, att det behövs fler tävlingsmöjligheter för kampsportare i Sverige.

AFN har ett dedikerat team som brinner för att leverera kampsporten i Sverige och vi letar ständigt efter nya talanger inom flera kampsportsgrenar. I dagsläget finns det många duktiga kampsportsutövare i Sverige som vill tävla, men inte tillräckligt många galor för att de ska få möjligheten att visa upp sin talang och sätta sin förmåga på prov.

Vidare berättade Badadivand att organisationens tävlingar kommer äga rum i Allstars nya lokaler i Solna, Stockholm. Tidigare i veckan sökte organisationen proffsfighters och utövare inom A-klass för MMA till organisationens första event. Framöver kommer dock en rad discipliner vara aktuella för organisationens event.

Då vi vill främja kampsportens utveckling i Sverige, kommer vi nu att organisera tävlingar i Allstars training centres nya lokaler. Förutsättningarna för att organisera storslagna och varierade galor av hög klass är utmärkta då vi har oktagon, ring, mattor samt bra ljussättning. Vi kommer ha grappling, superfights, thaiboxning. Lite som ONE Championship.

AFN 2 kommer gå av stapeln den 26 augusti och AFN 3 äger rum den 30 september.

The post Allstars Fight Night – ”Vi kommer ha MMA, grappling, superfights och thaiboxning” appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela