Hela kortet inför Full Social Knockout 3 från Dubai har offentliggjorts med den före detta UFC-titelutmanaren Darren Till går delade huvudmatch, då han återvänder till ringen för första gången på nästan två år.

Darren Till återvänder till ringen

Till lades sent till kortet efter att han ursprungligen skulle möta Julio Cesar Chavez Jr. vid evenemanget den 20:e juli, som ursprungligen toppades av Jake Paul mot Mike Tyson. När den matchen sköts upp på grund av Tysons hälsoproblem, tog den pensionerade UFC-fightern Uriah Hall hans plats och nu möter han Chavez i juli som en del av kortet där Paul möter BKFC-stjärnan Mike Perry i huvudmatchen.

Så nu reser Till till Dubai där han möter MMA-fightern Moh Mutie (2-2-1) i en boxningsmatch som en del av matchkortet som är tungt fylld med sociala influensers.

Huvudmatchen ställer Shero mot Mo Vlogs i en titelmatch, medan den populära influenserboxaren Salt Papi återvänder till ringen på kortet mot Dawood Savage.

Tittarna kommer också bjudas på en match mellan Hasbullas två rivaler i form av den 18 kg tunga Abdu Rozik som tar sig an den jämnstora Erali Boykobilov.

Hela evenemanget äger rum på Coca-Cola Arena i Dubai och kortet sänds live som PPV på Ex-Sports.tv för $9.99.

Fullständigt matchkort: Full Social Knockout 3

Shero vs. Mo Vlogs
Darren Till vs. Moh Mutie
Erali Boykobilov vs. Abdu Rozik
Salt Papi vs. Dawood Savage
Hamad Zai vs. Adam Eddine
Adnan Sultan vs. Fox the G
Nikita Ionin vs. Farren
Tyson vs. Gio Basurto
Tamara vs. Barber Bee
Botvinkov vs. Jake Purdy
Michael Noku vs. El Gwapito
Meziadi vs. Aminov
Issa vs. Ally
V Bharany vs. Komsan
Boyi Ajay vs. Tony Curtis

The post Allt inför Full Social Knockout 3 med Darren Till appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela