På lördag smäller det för första gången i tävlingssammanhang på Allstars i Stockholm. Ta del av all viktig information inför eventet i artikeln nedan.

Bilal Tipsaev går huvudmatch

Kortet toppas av en match mellan hemmafightern Bilal Tipsaev och Brasiliens Lucas Pereira. Tipsaevs tre senaste matcher har ägt rum under Fight Club Rush flagg. Han förlorade mot Hecher Sosa i samband med sin senaste match, men hade tagit hem två raka vinster innan dess. Han står med ett totalt matchfacit som lyder 4-2-1.  Motståndaren Pereira har mestadels hållit till på den nationella scenen i Brasilien, men kommer senast från en fight i samband med huvudmatchen på den finska galan CAGE MMA 53. Då förlorde Pereira mot Tuomas Grönvall. Brasilianaren står med ett totalt matchfacit som lyder 4-5-0.

På kortet kommer vi även få se Eladio Bravos efterlängtade proffsdebut. Bravo dominerade i regel sina matcher som amatör och på lördag kommer han möta Italiens Federico Perri. Den sistnämnda har hunnit med fem proffsmatcher. Hans facit lyder 1-4-0.

Liam Pitts har ställt in sin medverkan

Den hajpade talangen Liam Pitts kommer dock inte gå match i samband med eventet. Den ursprungliga tanken var att Pitts skulle gå sin tredje amatörmatch i samband med eventet. Efter två inledande vinster var det tänkt att Fabian Long skulle stå för motståndet. Enligt Maximum Sports har Pitts dragit sig ur matchen på grund av en skada.

Tider och sändningsinformation

Galan äger rum på Allstar Training Center på Svetsarvägen 22 i Solna. Biljettpriset är satt till 270 SEK styck. Eventet drar igång 17:00 på lördag och kommer även sändas som PPV via organisationens hemsida.

AFN 1: Matchkort

Huvudkort

Bilal Tipsaev vs Lucas Pereira
Eladio Bravo vs Federico Perri
Mark Vologdin vs Nodar Khotenashvili
Sheriff Rahimi vs Fabian Ufs

Underkort

Mokhammad Erkirkhanov vs. Yevhen Vasylynchuk
Rafael Kveldstad vs. Bayram Mehmed (A-klass)
Benjamin Hajijan vs Osman Vacoev (A-klass)
Anton Ringvall vs. Viktor Mangs (A-klass)
Henric Lönnroth vs Fredrik Ljunglund (A-klass)
Jack Elmer vs Fadi Farag (A-klass)

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av @afn.mma

The post Allt inför helgens Allstars Fight Night 1 appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela