Inatt är det dags för PFL och vår egna Sadibou Sy går huvudmatch! Här hittar du information och matchkort inför galan.

Sadibou Sy går sin första match sedan bragden

Sadibou Sy lyckades i fjol att bli den första svensken någonsin att kamma hem en titel i någon av de större organisationerna. En fin säsong ledde till finalmatch mot Dilano Taylor som Sy lyckades ta hem via ett enhälligt domslut.

Sy lyckades med en riktig skrällseger då han besegrade den före detta UFC-fightern Rory MacDonald. MacDonald har bland annat utmanat om titeln i UFC och är idag kanske främst känd för sitt legendariska krig mot Robbie Lawler.

Nu gör Sy sig redo för att hitta samma framgång i årets turnering. I natt möter han Jarrah Al-Silawi på galans co-main event. Jarrah är den yngre av de två, med sina 30 år mot den sex år äldre Sy. Dock är det svensken som är mer formstark, med sina fyra raka vinster mot Jarrah som kommer från en förlust.

Shane Burgos debuterar

Att Shane Burgos lämnade UFC kom för många som en chock. Under sin tid med organisationen hade han hunnit bli en publikfavorit vars namn nästan alltid garanterade en underhållande match, oavsett resultat. Bland annat gick Dana White själv ut med att han inte är nöjd med hur han skötte förhandlingarna med Burgos, att han hade velat ha kvar honom i UFC.

Men kort därefter stod det klart att hans nya hem var PFL och på nattens gala går han sin första match för organisationen. Mot honom ställs fjolåret vinnare i lättvikten, Olivier Aubin-Mercier.

Fullständigt matchkort

Galan sänds på DAZN med start 01:00 svensk tid.

Huvudkort

Olivier Aubin-Mercier vs. Shane Burgos
Sadibou Sy vs. Jarrah Al-Silawi
Stevie Ray vs. Natan Schulte
Raush Manfio vs. Alexander Martinez
Shane Mitchell vs. Nayib Lopez
Ahmed Amir vs. Bruno Miranda

Underkort

Clay Collard vs. Yamato Nishikawa
Patrick Brady vs. Denis Goltsov
Ben Egli vs. Magomed Magomedkerimov
Carlos Leal vs. David Zawada
Dilano Taylor vs. Magomed Umalatov
Brandon Jenkins vs. Zach Juusola

The post Allt om nattens PFL med Sadibou Sy – Matchkort, tider och information appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela
Generated by Feedzy