Andreas ”Bane” Gustafsson är färdig för FCR 16 den tredje juni. Mot honom ställs finska Toni Lampinen.

Andreas Gustafsson vs. Toni Lampinen

Just som det blev klart att vi nu i slutet av april får se Andreas ”Bane” Gustafsson gå match på Brave CF står det nu även klart att han även går huvudmatch på FCR 16 i juni.

Gustafsson var en av de mest lovande MMA-utövarna vi hade, men 2020, efter karriärens första förlust, gick han oväntat i pension. Det skulle dröja två år innan han var tillbaka i buren, på FCR 14 där han avslutade sin motståndare i andra ronden. Nu ökar han tempot och lusten att slåss verkar vara större än någonsin hos ”Bane”.

På FCR 16 möter han Finlands Toni Lampinen. Lampinen har åtta vinster och fyra förluster. Han är en riktig avslutare med enbart en vinst som kommit via domslut.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av FCR-Fight Club Rush (@fcr.mma)

Går match i slutet av april

Bara igår blev det officiellt att Gustafsson skulle agera co-main event på Brave CF 70 nu i slutet av april. Där möter han Joilton Lutterbach, en mycket erfaren fighter med ett matchfacit på 36 vinster och 10 förluster. Med erfarenhet från PFL och polska KSW skulle en vinst mot Lutterbach mycket väl kunna vara nästa steg mot de större organisationerna för Gustafsson.

Läs mer om mötet i vår artikel här.

The post Andreas ”Bane” Gustafsson bokad för ännu en match – möter avslutare på FCR 16 appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela