Anton Turkalj tävlar om UFC-kontraktet: “Kommer att förnedra honom!”MMAnytt.se

Den 26 juli kommer obesegrade svensken Anton Turkalj att få chansen att säkra ett UFC-kontrakt då han tävlar på Dana White’s Contender Series (DWCS) i Las Vegas! Turkalj (7-0) möter den brasilianska talangen Acácio dos Santos (14-4) i en lättviktsmatch. Turkalj skulle ha tävlat i DWCS i fjol men visumproblem satte stopp för matchen mot Kaloyan Kolev. Nu är problemen lösta och självförtroendet är på topp inför UFC-chansen! – Jag är tacksam för möjligheten att äntligen få slåss i Contender Series och det är lite tur i oturen, sade Anton Turkalj till MMAnytt. Tur för mig att jag äntligen har fått mitt visum och otur för min motståndare att höjdpunkten av hans karriär kommer vara att få äran att bli förnedrad […]

The post Anton Turkalj tävlar om UFC-kontraktet: “Kommer att förnedra honom!” appeared first on MMAnytt.se.

Dela
Generated by Feedzy