Nyheter


Antony Yigit har ett löfte inför återkomsten på hemmaplan: ”Ren action!”

Publicerat 24 maj, 2023

By Sebastian Vendel-MartinezArmand Boxing Promotion 9 äger rum i Malmö på lördag och innebär återkomsten av proffsboxning till Sverige. I en av de största matcherna får vi se den svenske Europamästaren Anthony ”Can You Dig It” Yigit återvända till match på svensk mark för den första gången sedan 2017.

Yigit flyttar upp inte en men två viktklasser för att ta sig an britten Jacob Quinn på Quality Hotell Malmö. 

I en exklusiv intervju med Tobias Lindqvist på vår systersida Frontkick.online berättade Yigit om hur det känns att gå match i Sverige igen och utlovar underhållning! 

– Jag är så glad över att fajtas i Sverige, sade Yigit. Det blir fyra ronder ren action och det bästa är att alla i Sverige kan se det på Viaplay!

Trots att Quinn är den större fightern så tror Yigit att hans erfarenhet blir avgörande. 

– Han är stor, eftersom jag går upp två viktklasser, men han är inte lika erfaren. Jag kommer visa honom att storlek inte är allt. Min erfarenhet är nyckeln till att vinna fajten. 

I sin senaste match mötte Yigit den obesegrade supertalangen Keyshawn Davis i USA. Dessvärre blev Yigit avslutad via knockout men nu har han möjligheten att på storartat sätt återvända till vinstkolumnen på hemmaplan. 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

ABP Fight Night 9 med Anthony Yigit

Interimtitelmatch i WBA i superflugvikt: Linn Sandström vs. Johana ZunigaSvenskt mästerskap i cruiservikt: Samo Jangirov vs. Goran BabicLätt tungvikt: Costas Nanga vs. Michal LoniewskiLättvikt: Anthony Yigit vs. Jacob QuinnMellanvikt: Simon Henriksson vs. James McCarthySuperbantamvikt: Anna Donatella Hultin vs. Agnelika OlesFjädervikt: Mohammed Abdulrahim vs. Artur AtanianMellanvikt: Adolphe Sylva vs. Yevhen Turovskyi

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Inlägget Antony Yigits löfte inför återkomsten på hemmaplan: ”Ren action!” dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela