Nyheter


”Bane” är tillbaka för exceptionellt brutal match i KSW!

januari 28, 2024

 

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: Stefan RomareAndreas ”Bane” Gustafsson (10-2) är nu klar fört sin nästa utmaning, vilket blir ett möte med polske Konrad Rusinski (6-1) på KSW Epic!

Mötet kommer ske under specialregler där fotbollssparkar, knän mot huvudet på liggande motståndare och stampande är tillåtet. Galan äger rum den 24 februari och kommer att innehålla ett flertal matcher med specialregler och ett stort pådrag förväntas. 

Läs mer: Lögner, svek och manipulering – anklagelser haglar över Stockholmscoach

Vann på tio sekunder

Gustafsson har tävlat framgångsrikt för det svenska MMA-landslaget, tog klivet till proffs 2019 och radade upp imponerande segrar fram till att han förlorade ett jämnt och kontroversiellt delat domslut mot Damian Janikowski i sin debut i KSW. 

”Bane” gick i tillfällig pension som resultat men kom tillbaka till buren i november förra året i huvudmatchen på FCR 14 där han besegrade Lukasz Dziudzia vi TKO i den andra ronden. Sedan dess har han förlorat en match på domslut mot toppfightern Joilton Lutterback men han har knockat både Toni Lampinen och Dominic Schober – den senaste på endast tio sekunder!

Rusinski har tävlat professionellt sedan 2019 och har avslutat alla utom en utav sin segrar. Han kommer senast från en submissionvinst över Krystian Bielski på KSW 88. 

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Hur slutar Andreas Gustafsson vs Konrad Rusinski?

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Inlägget ”Bane” är tillbaka för exceptionellt brutal match i KSW! dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela