Den gångna lördagen intog Zone Trädgår’n i Göteborg. Kimura var på plats, bland annat för att fota galan. Nedanför kan ni se utvalda bilder från kvällens matcher.

Robin Enontekiö uttökade sitt perfekta matchfacit

En av de vars entré fick publiken att vråla absolut högst var hemmafightern Robin Enontekiö. Efter ett VM-silver som amatör tog han klivet över till proffs. I sina då två matcher hade han hittat avslutet i båda, dessutom i första ronden.

Trenden fortsatte när han snabbt besegrade serbiske Dordje Rajic.

Sam Ghoroghi krigade till sig vinsten

Huvudmatchen var i Thaiboxning och det var Sam Ghoroghi som slogs på hemmaplan. Väl bekant med Zone tog han senast hem en bonus på 35 000 kr. Nu skulle han möta det brittiska superlöftet Alfie Ponting. Ponting är bara 18 år gammal och klev in mot en mycket erfaren ghoroghi.

Första ronden gick till Sam som lyckades hitta en fin rytm där han vid flera tillfällen prickade med kontringar till den aggressive brittens attacker. Därefter vände det och Ponting tog kommando när han i andra ronden ökade sitt tempo för att vid flera tillfällen hitta in med fina tekniker. Den tredje var jämn och osäkerheten fyllde hela lokalen när domarsiffrorna lästes upp. Ett delat domslut som gick till Ghoroghi.

Bilder från galan

Moa Carlsson tog hem en dominant seger mot Uma Galli
John Oldenqvist firar vinsten med tränaren Joakim Engberg

Kvällens match blev kriget mellan Irene Forssell Nilsson och Angela Mamic

The post Bilder från Zone Pro League #5 i Göteborg appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela