Nyheter


Biltjuv i Texas stoppas av enorm BJJ-mästare!

Publicerat 15 juni, 2023

By Sofia GembelEn biltjuv blev nyligen gripen när han försökte stjäla tillhörigheter från en parkerad bil i Texas. Men bilen tillhörde inte vem som helst, utan bilen tillhörde jiu-jitsu mästaren Haisam Ridas

”Jag tog en tupplur på kontoret och antar att jag av misstag lämnade bilen olåst. Så jag gick ut och swepte honom och han föll ner på marken. Han försökte fly därifrån men jag tog ett rear naked choke-grepp på honom. Sen höll jag ner honom på marken och lämnade sedan över honom till polisen”

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Polisen: ”Han gjorde ett bra jobb”

En av poliserna som sedan kom till platsen sa till Rida att han hade gjort ett bra jobb med att stoppa biltjuven genom att använda sig av jiu-jitsu. 

”Biltjuven har inga allvarliga skador. Så Rida ska inte känna sig skyldig. Han gjorde var han var tvungen att göra för att skydda sina tillhörigheter och sin bil.”

POV: You’re a dirt bag thief trying to steal a car and find out the hard way it belongs to a 6’5 210 pound BJJ Black Belt that’s built like Zeus pic.twitter.com/bcGvxZKoLT

— BJJotter (@JiujitsuOtter) June 13, 2023

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

 

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Inlägget Biltjuv i Texas stoppas av enorm BJJ-mästare! dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela