Nyheter


Blev Khamzats nästa motståndare precis avslöjad?

Publicerat 12 juli, 2023

By Sofia GembelDet har cirkulerat rykten om att Khamzat ”Borz” Chimaevs nästa motståndare kommer vara Kamaru Usman, men nu verkar det som Chimaev kommer ställas mot en annan fighter.

Kan det vara så att toppfightern Jared Cannonier kommer vara hans nästa motståndare? Det ser ut som att det kan stämma om man tittar på tränaren Azamat ”Ozzy” Dugulubgovs story på Instagram.

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

”Studerar Borz nästa motståndare”

Dugulubgovs story bestod av ett foto där man ser att han kollar på en UFC-match på en skärm, där han checkat in på Harry Reid International flygplats.

Han skrev på bilden att hans flyg var försenat, och att han inte slösar någon tid. Texten fortsatte med ”Studerar redan Borz nästa motståndare” där han också taggade Khamzats Instagram-konto. 

Men ”Ozzy” suddade ut så man inte skulle se vilken match han kollade på, så man inte skulle veta vem han syftade på som ”Borz nästa motståndare”.

Dock har ett MMA-fan studerat bilden och försökt ta reda på vilka det kan vara som är i buren och slåss. Och det är mycket möjligt att det kan vara Jared Cannonier som är på bilden.

Its official! Jared Cannonier vs Khamzat Chimaev for UFC 294. I was able to find out the exact moment posted on the Instagram story of Jalin Turner’s coach that is supposed to be Khamzats opponent. You can see for yourself, but everything aligns even the short-term sponsors. pic.twitter.com/2OEJakP8z0

— Anderson Gold (@frontkicked) July 9, 2023

Returen till buren

Chimaev har inte gått match sen september förra året där han besegrade Kevin Holland via submission (d’arce choke) på UFC 279.

Trots att det fortfarande inte är bekräftat vem Chimaev kommer ställas mot härnäst, finns det vissa förväntningar om att vi kommer få se honom göra sin returfight på UFC 294. Galan äger rum i Abu Dhabi i oktober och det pratas om att Islam Makhachev kommer synas på huvudkortet. 

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Tror du att Borz nästa motståndare är Cannonier?

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Inlägget Blev Khamzats nästa motståndare precis avslöjad? dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela