Finländaren Brayan Aspegren tog hem en imponerande vinst på helgens Battle of Botnia 10 i Luleå. Aspegren tog sig an Robin Enontekiö i en spännande mellanviktsmatch på huvudkortet och det skulle inte ta lång tid innan han hittat fram med sin striking.

Redan i första ronden lyckades han skicka Enontekiö till mattan och i andra ronden kom han att avsluta svensken med en hård slagkombination. När han blev tillfrågad vem som stod på tur så svarade han kryptiskt:

– Zlatko (Ostrogonac, Fight Club Rush-chefen), du vet vem jag vill möta!

För dem välinformerade så var detta en passning till talangen Enes Kollari, som Aspegren var inbokad att ta sig an på FCR 19 den 24 februari. Det var dock en match som dock kom att bli avbokad efter att Aspegren dragit sig ur, och sedan dess har Kollari och hans team försökt att få till matchen, dock utan framgång.

Nu ser det dock ut som att Aspegren är redo att skriva på ett kontrakt för att boka in ännu ett möte med Kollari. Detta skulle kunna bli en spännande match att boka in inför FCR 21 som går av stapeln i Stockholm den 7 september.

Det skulle inte ta lång tid innan Aspegren hade fått svar på tal från Kollari:

– Zlatko, ge den där kycklingen vad han vill ha, men se till att han har lite sweet chili-sås på sig innan han blir serverad, skrev Kollari på sociala medier.

The post Brayan Aspegren utmanar Enes Kollari – efter BOB 10-vinsten! appeared first on Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela