Bröderna Teymur planerar att starta MMA-klubb i södra Stockholm.

David och Daniel Teymur öppnar gym

I Stockholm har Allstars alltid varit den huvudsakliga aktören inom MMA. Med flertalet UFC-fighters genom åren och nya satsningen AFN. Nu verkar det dock som att staden får ett tillskott, även detta med meriterad ledning. Det är nämligen Daniel och David Teymur som vill öppna eget.

De två bröderna har båda gått matcher i UFC, varav David kom via dokusåpan The Ultimate Fighter. Det var han som på Instagram meddelade sina följare att planer är i rörelse för att öppna en klubb i södra Stockholm.

Vad hade ni tänkt om att vi bröderna slår upp dörrnarna för en FET Mma klubb med thaiboxning, bjj etc i södra Stockholm?

Ovan nämnda Allstars ligger i Solna, alltså norra delen av staden. Så nyheten möttes med positiva reaktioner från folk bosatta söder ut.

Det hade varit perfekt då i dags läget så finns det inga klubbar på södra sidan. Vi som bor i Södertälje kan inte åka till norra sidan efter jobbet för att träna.

Testades nyligen av UFC

Det är fem år sedan vi såg David gå en match. Det var en förlust mot en Charles Oliveira som ännu inte blivit mästare. Innan det hade han dock fem raka vinster i UFC mot namn som Lando Vannata, Drakkar Klose och Nik Lentz.

Daniel hade en tuffare sejour i UFC, med ett sammansatt matchfacit på 1-4. Han gick sin senaste match 2019.

Utan någon klar anledning till att karriären hamnat på paus, alternativt avslutats, lämnades många svenska fans med frågor kring brödernas status.

Nyligen kom dock ett besked som antyder att David ännu inte lagt av. Han var med på listan över fighters som i år blivit dopingtestade av UFC. Testerna genomförs inte längre av USADA, de som var aktiva när David senast tävlade. Trots det har han lämnat in ett negativt test.

The post Bröderna Teymur satsar på nytt gym – ”En FET Mma klubb” appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela