Conor McGregor kan trots allt återvända i slutet av året för att möta Michael Chandler vid UFC 296. Detta ska ha läckts på UFC Fight Pass hemsida.

Conor McGregor ser ut att göra comeback i december mot Michael Chandler

Fansen har blivit rejält uppjagade i sociala medier efter att information om Conor McGregors comeback läckt ut. På den officiella UFC Fight Pass-hemsidan har det kommit ut uppgifter om att irländaren möter Michael Chandler i december.

Efter att befunnit sig vid sidlinjerna sedan juli 2021 på grund av ett benbrott så har den tidigare dubbelmästaren McGregor siktat på en comeback i år. Den tänkta motståndaren har länge varit lättviktaren Chandler som irländaren coachat mot under The Ultimate Fighter 31.

Den tidigare fjäder och lättviktsmästaren har dock ännu inte lämnat in sitt första dopingtest till USADA (USA:s anti-doping byrå). Det har dock ryktats om att UFC kommer att ge McGregor ett uppskov från de obligatoriska 6 månaderna av dopingtester. Detta så att irländaren kan återvända till oktagonen i slutet av året.

Förra veckan hävdade den 35-årige fightern att en comeback i december troligen var omöjlig. Han uppmanade dock UFC:s moderbolag Endeavors VD Ari Emanuel att få Nevadas Atletiska Råd att ändå låta honom återvända den månaden.

Endast en dag senare verkade herren från Dublin plötsligt hoppfull om att återvända mot Chandler i december. Han hävdade då att att en match under årets sista månad återigen var möjlig.

Igår försattes till slut fansen i extas när det läcktes ut en bild på UFC Fight Pass hemsida på en nedräkning för galan den 16 december. Galans namn? UFC 296: Chandler vs. McGregor.

Possible #UFC296 leak on the #UFC fightpass? pic.twitter.com/0pC3Ba8DVE

— FlokiOdinson (@OdinFlokison) August 27, 2023

Brock Lesnar fick uppskov år 2016

Även om organisationen ännu inte kommenterat läckan så råkade T-Mobile Arena i Las Vegas, Nevada tidigare i år läcka en bild för UFC 285. Det framgick där att Jon Jones skulle möta Ciryl Gane om den vakanta tungviktstiteln. Matchen kom att bli verklighet i mars.

År 2016 gav UFC ett uppskov till den forne tungviktsmästaren Brock Lesnar.

The post Conor McGregor återvänder i år enligt UFC Fight Pass appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela