Conor McGregor ifrågasätter varför den tidigare vännen Artem Lobov fortfarande bor i Irland när det är nära inbördeskrig i hemlandet Ryssland.

Conor McGregors kritik mot Artem Lobov

Under gårdagen marscherade delar av Wagner-gruppen, ledda av Yevgeny Prigozhin, mot Moskva, Ryssland. Detta efter konflikter med Rysslands regering angående hur kriget i Ukraina har skötts. Efter förhandlingar med Belarus president Aleksandr Lukasjenko avbröts dock offensiven.

Händelsen fick McGregor att ifrågasätta den tidigare vännen Lobov. UFCs tidigare dubbelmästare ifrågasatte varför Lobov lever på bidrag på Irland när det är nära ett inbördeskrig i hemlandet Ryssland. Via McGregors Twitter-konto.

Civil war in Russia and Artem lobov still in Ireland on benefits.
Lobov tillhörde UFC under perioden 2015 till 2018 och gick 2-5-0 i organisationen. Senast har Lobov tävlar i bare-knuckle boxing.

Befinner sig i konflikt med varandra

Trots en gång nära relation hade ”Notorious” och ”The Russian Hammer” en välkänd konflikt efter att Lobov stämt McGregor och hävdat att det var han som kom på idén till McGregors Proper No. Twelve-whiskeyn.

Conor riktade senare in sig på Artem i sociala medier, vilket resulterade i att Lobov ansökte om att förhindra McGregor från att publicera ytterligare inlägg av den sorten. Trots sina ansträngningar blev Lobov till sist beordrad att betala rättegångskostnader efter sina misslyckade försök att få förbud mot McGregor.

McGregor (22-6 MMA) förväntades tidigare återvända till buren under årets gång. Irländaren har agerat tränare under säsong 31 av The Ultimate Fighter och den ursprungliga planen var att han skulle möta den andra tränaren, Michael Chandler, under hösten. Dock har McGregor ännu inte registrerat sig i anti-dopingbyrån USADAs testningspool, vilket får många att ifrågasätta om den tidigare tvåfaldiga mästaren någonsin kommer att återvända till buren.

The post Conor McGregor om Artem Lobov: ”Bidragsberoende under krig” appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela