Den tidigare UFC-mästarinnan Cris Cyborg vill återvända till buren så snart som möjligt. Som det ser ut nu får hon dock vänta ett tag till.

Cris Cyborg – ’Vill ha ett personligt möte’

Brasiliens Cyborg har inte tävlat i MMA sedan oktober, 2023. Nu vill hon återvända till buren så snart som möjligt. Bellator MMA-mästarinnan blockeras dock av PFL MMA, som köpte upp den förstnämnda organisationen under det föregående kalenderåret. Under en intervju med Ariel Helwani i samband med The MMA Hour berättar organisationens Donn Davis han hon är en PPV-fajter och kommer behandlas som en sådan.

Davis säger att relationen mellan PFL MMA och Cyborg är bra. Han berättar att Cyborg kommer gå match i samband med organisationens Superliga. Ett PPV-event som äger rum i sommar eller senast i september. Francis Ngannou kommer gå match på samma event, som äger rum i Saudiarabien.

PFL MMA anser att Cyborg gjort sig förtjänt av att bara tävla i samband med stora event. Organisationen kommer inte tillåta att brasilianskan kliver in i buren innan dess. Någonting som Cyborg motsätter sig.

Via ett inlägg på X (tidigare Twitter) skriver hon att relationen till PFL MMA inte befinner sig på en bra plats i nuläget. Hon kräver även ett personligt möte med organisationen.

I do not think our relationship is totally fine or in any type of a good place.

@DonnDavisPFL

@PeteMurrayPF

I want a meeting in person. Let me know when you are available.  am healthy and ready to fight and @PFLMMA or @BellatorMMA are not promoting a fight for me.

I kommentarer till det ovannämnda inlägget skriver Cyborg att han är vid god hälsa och redo att gå en match. Om Larissa Pacheco, som är den tilltänkta motståndaren i samband med Superligan i Saudiarabien, inte är redo för match vill hon se över andra alternativ. Brasilianskan skriver att hon är intresserad av en match mot Nordirlands Leah McCourt och Pacheco inte känner sig redo förrän i höst.

Cyborg står med ett totalt matchfacit som lyder 27-2-0.

The post Cris Cyborg i bråk med PFL MMA – får inte gå match på små galor! appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela