Dan Hooker har nu namngett den fighter som han anklagade för fusk i samband med UFC 284. Nyzeeländaren hävdar att Islam Makhachev använt en metod som kan få honom avstängd från sporten.

Dan Hooker – ”Islam är en fuskare”

Tidigare under måndagen anklagade Hooker en fighter för att använt sig av dropp i samband med den gångna helgens UFC 284. Enligt antidopingbyrån USADAs regelverk är det inte tillåtet för fighters att använda sig av dropp för att återställa vätskebalansen efter en invägning. Hooker kallade bland annat fightern för ”dum fitta” och ”fuskande hund”.

I sina första inlägg pekade nyzeeländaren inte ut en specifik fighter. Nu har Hooker dock avslöjat att hans anklagelser är riktade mot den ryska lättviktsmästaren Makhachev. Via Hookers Twitter konto.

Islam is a cheat.

He doesn’t cheat, he doesn’t win.

Om ovannämnda uppgifter stämmer kan Makhachev bli avstängd från sporten och även fråntas sitt lättviktsbälte.

I samband med UFC 284 besegrade Makhachev fjäderviktsmästaren Alexander Volkanovski via enhälligt domslut. Nedan kan läsaren ta del av hur det såg ut när Makhachev vägde in inför fighten.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av ESPN MMA (@espnmma)

The post Dan Hooker pekar ut Islam Makhachev – blir av med bältet om uppgifterna stämmer appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela
Generated by Feedzy