Darren Till om den “deprimerande tiden”: Jag känner mig jävligt låg just nu!MMAnytt.se

Den tidigare titelutmanaren i weltervikt Darren Till (18-4-1 MMA, 6-4-1 UFC) har uttalat sig om frustrationen över att inte kunna gå match i UFC. Engelsmannen var tänkt att möta svenske Jack Hermansson på UFC London den 23 juli, men tvingades dra sig ur på grund av en benskada. Det är fjärde gången Till tvingas att dra sig ur en match på kort tid. – Det är bara så frustrerande, sade Till i en intervju med Block Asset. Jag är glad över att det går bra för engelsk MMA, att se nykomlingar som Tom (Aspinall), Paddy (Pimblett) och Muhammad (Mokaev). Jag är glad över att se dem i positionerna som de är i. Samtidigt är det jävligt frustrerande på samma gång eftersom […]

The post Darren Till om den “deprimerande tiden”: Jag känner mig jävligt låg just nu! appeared first on MMAnytt.se.

Dela
Generated by Feedzy