Nyheter


Darren Till vs Mike Perry kan bli en verklighet i BKFC: ”Intressant för fansen”

Publicerat 5 april, 2023

By Sebastian Vendel-MartinezDe före detta UFC-fighterna Darren Till och Mike Perry har en minst sagt intressant historia – som kan fortsätta i Bare Knuckle FC (BKFC).

Numera tävlar Perry för BKFC och kommer möta den forne UFC-mästaren Luke Rockhold i huvudmatchen på BKFC 41 på lördag. 

BKFC:s vd David Feldman talade med The Schmo och öppnade nyligen upp om möjligheten att sätta Till mot Perry i BKFC. 

– Det finns en annan fri agent där ute, Darren Till, en kille från Storbritannien, sade Feldman. Han har historia med Mike Perry. Om Mike Perry slår Luke Rockhold så kan Mike Perry vs Darren Till (i BKFC) bli väldigt intressant för fansen.

Till och Perry har en underlig relation som började antagonistiskt men som sedan blev lustigare och vänligare. De har dock öppnat för en match sedan de fått en vänligare relation. 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Har Mike Perry hittat hem? 

Perry hade bra resultat inledningsvis i UFC men hamnade sedan i en svacka där han förlorade fem utav sina sju sista matcher i organisationen.

Sedan han skrivit på för BKFC verkar det dock som att Perry har hittat rätt målgrupp och organisation. Han är en av organisationens mest populära fighters och går sin andra huvudmatch i BKFC i helgen. 

Till är i något av en liknande sits. När han först gick med i UFC såg han ut att vara en framtida mästare, men Till lämnade UFC med förluster i fem utav sina sex sista matcher – alla utom en förlust via avslut. 

Till har dock talat om BKFC och menar på att han skulle behöva få ett lysande kontrakt för att skriva på. 

Läs också:

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Vill du se Darren Till vs Mike Perry i BKFC? 

ANNONS

Inlägget Darren Till vs Mike Perry kan bli en verklighet: ”Intressant för fansen” dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela