Den delade huvudmatchen på AFN 6 ägde precis rum! Matchen var ett möte på 82 kg och här såg vi Ebrima Faal och Ricards Ozols möta varandra.

Matchen började i ett högt tempo, och Faal fick in några hårda slag som gjorde att Ozols gick för nedtagning. Faal tog topposition och delade ut ground and pound innan Ozols tog grepp runt Faal och vinner via submission (triangle choke) i första ronden.

Efter matchen tog Faal micken och berättade att han lägger MMA-handskarna på hyllan. Men att han kommer fortsätta tävla i thaiboxning, och att han kallar ut klubbkollegan Nermin Hajdarpaic.

Ebrima har tidigare gått tre MMA-matcher på FCR, där han mött Theodor Berggren, Nabbe Malki och Brayan Aspegren. Han har även gått en thaiboxningsmatch på MTFL 4.0. Det fanns även förhoppningar om att han skulle gått match på MTFL 7.0 som ägde rum i Stockholm i slutet på mars. Men tyvärr fick han ingen motståndare.

Ozolz kommer från Lettland och har ett matchfacit på 0-2. Han kommer från sin senaste match på KOK fights som var den 16e mars. Som amatörfighter har han ett matchfacit på 2-0, där han avslutade båda sina motståndare i första ronden.

Dela