Eddie Alvarez förlorade mot Mike Perry på BKFC 56, men det kommer inte att stoppa hans strävan att fortsätta med bare-knuckle boxning.

Eddie Alvarez – ”Tror min ögonhåla är krossad”

Alvarez stod för en fin insats under den gångna helgens match och utbytte slag med Perry i två brutala ronder, innan hans hörna stoppade matchen på grund av skadorna på hans vänstra öga. I sändningen kunde man höra Alvarez säga att han inte kunde se.

I samband med presskonferensen efter galans slut berättat Alvarez att den bästa versionen av honom själv klev in i ringen för att fajtas.

I love this. I do. I truly do. I came out here and I was my best self. My coaches loved what I was doing. I was on point, I was sharp.

Den tidigare UFC-mästaren berättade även om hur han misstänker att hans ögonhåla är krossad efter helgens match.

Trots förlusten var Alvarez imponerad av Perrys sin motståndare, numera känd som ”King of Violence” i BKFC. Perry har nu besegrat tidigare UFC-mästare i form av Alvarez och Luke Rockhold, samt Bellator MMA:s tidigare storstjärna Michael Page. Amerikanen är nu den största stjärnan inom bare-knuckle boxning.

Alvarez, 39, är nu 1-1 i sin satsning på bare-knuckle boxning. Trots nederlaget berättar han att han har för avsikt att fortsätta fajtas i organisationen och visar intresse för en möjlig returmatch mot Perry i UFC-mästarens hemstad Philadelphia.

Det återstår att se när Alvarez återvänder till ringen.

The post Eddie Alvarez om otäcka skadan och framtiden i BKFC appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela