Sveriges Samuel Ericsson har aldrig klivit in i ringen hos Misfits Boxing. Han har dock redan hunnit bli något av en profil i organisationen.

Svenska profilen i staredown med med ”Pretty boy”

Ericsson har under veckan varit på plats i London för gårdagens gala Misfits Boxing 14. I samband med en event under veckan hamnade han i konflikt med båda utövarna som sedan skulle gick huvudmatch i samband med eventet. Ericsson klev fram mot Salt Papi och ”Ferrari” Amadeusz Ferrari. Ett tilltag som gjorde båda utövarna upprörda. Den sistnämnda skickade till och med iväg en spark mot svensken. Läsaren kan kolla in en video från den händelsen här.

Under lördagens gala kunde Salt Papi besegrar ”Ferrari” via TKO i drabbningens tredje rond. Här kan läsare kolla in fullständiga resultat från Misfits Boxing 14.

Sedan tidigare står det klar att Ericsson, som i vanliga fall tävlar i Karate Combat, har skrivet ett kontrakt på en match med Misfits Boxing. Någon motståndare har dock inte offentliggjorts. Trots veckans konfontation med Salt Papi och ”Ferrari” ser det dock inte ut som att svensken kommer få möta någon av dessa kombattanter. Under lördagens gala klev Ericsson nämligen in i ringen för en staredown med ”Pretty Boy” Anthony Taylor. Den sistnämnda har en bakgrund inom MMA, där han har gått 7-5-0 som proffs.

Samuel Ericsson vs Anthony Taylor härnäst?

Under de senaste åren har det dock varit full fokus på boxning för Talor och ”Pretty Boy” har gått 3-1 i Misfits Boxing. Han är mästare inom organisationens division för lätt tungvikt. Flera av dessa fajter har dock varit uppvisningsmatcher. Hans professionella boxningsfacit lyder 2-3-0.

34-åringen är tre år äldre än Ericsson. Det återstår att se när, eller om, de båda utövarna möts inne i ringen.

Kolla in gårdagens staredown i videon nedan.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Misfits Boxing (@misfitsboxing)

The post Efter bråket: Sveriges Samuel Ericsson i staredown på Misfits Boxing appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela