Matchen mellan miljardärerna Elon Musk och Mark Zuckerberg kan möjligtvis äga rum på en av världshistoriens mest legendariska arenor.

Elon Musk – ”Vad vi gör i livet, ekar i evigheten”

i juni meddelade UFC-chefen Dana White att det finns seriösa diskussioner om en match mellan två av världens mest kända personer: Elon Musk och Mark Zuckerberg. I en intervju med TMZ berättade White att båda miljardärerna är ”helt seriösa” när det gäller att mötas i buren.

Den möjliga fighten har väckt både positiva och negativa reaktioner inom kampsportvärlden. Jon Jones och George St. Pierre har båda erbjudit sig att träna med de båda miljardärerna inför deras möte. Vissa utövare, som Andreas ”Bane” Gustafsson, har kritiserat den potentiella matchen och kallat den för en förlöjligande av genuina fighters.

Via ett inlägg på Twitter berättade Musk  nyligen att fighten kan äga rum på den tidigare gladiatorarenan Colosseum i Rom.

Some chance fight happens in Colosseum

Därefter citerade Musk filmen Gladiator, där tittarna får följa en gladiators liv.

What we do in life, echoes in eternity

I skrivandes stund är Musk underdog inför den potentiella matchen.

Fått erbjudande om att arrangera matchen i Rom

Enligt uppgifter till TMZ har en tjänsteman från Italiens regering nått ut till Musk med ett förslag om att arrangera en UFC-match mellan miljardärerna på den klassiska arenan.

I nuläget finns det inga uppgifter om när fighten mellan Musk och Zuckerberg skulle kunna äga rum.

The post Elon Musk vs Mark Zuckerberg kan äga rum på Colosseum i Rom appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela