Enes Kollari är bokad för match på FCR 21 i september. Nu utmanas han också utav obesegrade Naib Itayev som anser att Kollari väljer sina motståndare.

Enes Kollari – ”Killen skriver till mig om kulor”

Enes Kollari utmanades tidigare under dagen utav Naib Itayev till ett möte på AFN 8 i oktober. Itayev anser att Kollari väljer lätta motståndare och menar på att denne är för kaxig och behöver sättas på plats.

I en intervju med Kimuras Simon Tingberg så svarar Kollari på utmaningen och säger att Itayev endast lägger sitt ansikte i skrevet på sina motståndare.

Killen skriver till mig om kulor? Men det enda han gör varje match är att lägga sitt ansikte bland kulor.

Naib IItayev kommer ursprungligen från Tjetjenien och har en gedigen brottningsbakgrund.

Gillar utmaningen

Enes betonar dock att han gillar att bli utmanad.

Jag har inget emot att folk vill köra mot mig och skriver det på Instagram. Äntligen lite action. Detta är vad jag velat hela tiden.

Kollari är i dagsläget bokad att möta finske Bryan Aspengren på FCR 21 i september.

”Han är desperat”

På Itayevs påstående att han väljer sina motståndare så menar Kollari att det hela är skitsnack.

Alla vet att det är skitsnack för att han är desperat och vill möta mig. Kolla mina senaste motståndare. Bland annat hans lagkamrat och resten har varit svenska mästare. Killen mötte Grbic efter mig och helt plötsligt är han tuff herregud.

Itayev kommer senast från en seger på AFN 7 där han besegrade Danijel Grbic genom submission i den andra ronden.

Anser att rivalen endast fightas på hemmaplan

Vidare berättar Enes att det är lustigt att rivalen menar på att han väljer sina motståndare. Detta då Itayev som tränar på Allstars i Stockholm gått båda sina proffsmatcher på Allstars Fight Night (AFN).

Jag vet inte vad mer jag skall säga. Dom som känner mig vet vem jag är och hur jag rullar. Killen slåss bara på AFN och väljer på riktigt sina motståndare och ska lägga det på mig. Haha vilken kille.

Kollari gick sin senaste match under FCR 19 i februari. Där ströp han ut Abdulhalakov i den andra ronden.

The post Enes Kollari svarar på utmaningen för rivalen – ”Killen skriver till mig om kulor” appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela