Ex-mästaren avslöjar: Tar psykadeliska droger inför UFC 278 – Varje dag!MMAnytt.se

Den forne UFC-mästaren Luke Rockhold (16-5 MMA, 6-4 UFC) är aktuell med en match mot den topprankade mellanviktaren Paulo Costa på UFC 278 den 20 augusti. Efter tre års uppehåll från sporten så menar Rockhold på att han är pånyttfödd och har hittat hungern igen. 37-åringen menar på att psykedeliska droger har varit en stor hjälp i förberedelserna inför comebacken. – Jag använder mig av marijuana för att isolera mig, sade Rockhold i en intervju med Submission Radio. Jag har inget behov att gå och göra andra saker då. Det hjälper mig att fokusera på mitt mål och att endast fokusera på det. Jag har också provat svamp som hjälper mig inom det området.  – Jag tar svamp typ fyra dagar […]

The post Ex-mästaren avslöjar: Tar psykadeliska droger inför UFC 278 – Varje dag! appeared first on MMAnytt.se.

Dela