Lördag 9 september så äger Fight Club Rush 17 rum i Uppsala. På kortet så fightas publikfavoriten Nabbe Malki och Kimura fick en minst sagt annorlunda men spännande intervju med publikfavoriten.

Nabbe Malki bjöd in Kimura att tatuera sig

Nabbe Malki har gjort sig känd för det stora stöd i publik som han drar till sina matcher ända sedan han fightades i A-klass. Bakom sig har han också en rad sponsorer som stöttar honom i hans MMA satsning. När Kimuras Simon Tingberg vände sig till Malki för en intervju inför hans kommande match så föreslog Malki att vi tar den hos hans senaste sponsor.

Tatueringsstudion Indigo Ink i Vällingby, Stockholm är Nabbes senaste sponsor.

Simon Tingberg träffade under söndagen Malki på Indigo Ink och gjorde även en tatuering föreställande favoritfightern Nate Diaz.

”Mina sponsorer betyder extremt mycket för mig”

På Indigo Ink så berättar Nabbe att hans sponsorer betyder extremt mycket för honom.

Jag vill tacka alla mina sponsorer. Dom betyder extremt mycket för mig. Sharkgod, Askari Fighter, Söderorts bilvård, PV Solenergi och nu Indigo Ink. Min senaste sponsor Indigo Ink gick in och sponsrade mig för ungefär en månad sedan. Vi är här hos dom nu i Vällingby där dom bedriver sin verksamhet. Här i Vällingby är jag uppväxt och dom som äger Indigo har följt min resa från start och då inte bara resan inom MMA. Dom känner till mitt förflutna och vem jag är. Nu är dom en utav mina sponsorer och det handlar inte egentligen om att dom vill bli större utan dom vill supporta mig och min resa. Det känns så genuint och äkta. Det känns jätte bra med dom och jag ser framför ett långt och bra samarbete.

Kimuras Simon Tingberg gjorde som nämnt en tatuering på plats. Nabbe berättar själv att han ännu inte gjort någon på Indigo men planerar att göra direkt efter matchen.

Inte ännu faktiskt men efter min match så kommer jag att hänga på låset här. Dom är grymma här. Så till dom som inte gjort det redan ta er till Indigo Ink och tatuera er med rabattkoden Nabbemalki.

Flertalet fighters är tatuerade men tidigare införde kina ett tatueringsförbud mot fighters.

Nabbe om kärleken till Hammarby

Dom som följt Nabbe vet att han är en stor Hammarbysupporter och han kom till intervjun direkt från derbyt mellan Hammarby och AIK. En match som gick vägen för Hammarby berättar Hammarbysupporten.

4-2 Hammarby. Det är en underbar känsla, nästan som när man vinner en MMA match för egen del men ändå en viss skillnad. Men båda är en känsla som är svårt att beskriva.

En stor del utav Nabbes fans är också renodlade Hammarbysupportrar och han beskriver vad stödet betyder för honom.

Allt, allt. Det här är ingenting jag gör ensam. Man pratar om ”One Man Army”när man är i buren. Men det är skitsnack, en sådan här grej gör man inte själv. Absolut att man är i buren och slåss själv. Men det är så mycket mer än 3×5 minuter det är hela resan fram tills dess och där har man många bakom sig. Man måste se helheten utav det och jag skulle aldrig kunna göra det här utan mina fans. Den här hypen som finns här skulle aldrig finnas om det inte vore för alla människor runt mig. Så jag skulle säga allt.

På frågan om fansen kommer att ta sig till Uppsala för att se honom gå match så råder det inga tvivel om den saken menar Malki.

Absolut. Nu är det närmare dessutom till Uppsala än vad det var till Västerås. Men jag tror ärligt talat att mina fans är så lojala och dom vill verkligen se mig slåss. Hade det varit ett event i Norrland så hade vi chockat Norrland. Det är oväsentligt vart jag tävlar för mina fans utan dom vill se mig vinna. Det är en folkfest.

Nabbe har i tidigare intervjuer sagt att hans ambition är att sälja 1000 biljetter när han går match.

”Det var tufft”

I sin senaste match under FCR 16 i juni så förlorade Nabbe mot Ebrima Faal (1-2). Något han berättar var tufft men att han nu gått vidare och är redo för ny match.

Om man tänker min senaste match så var jag i superform och jag har inte riktigt klivit av utan fortsatt jobba. Jag har gått ned en viktklass och fått jobba dubbelt och fokusera på mitt viktmål. Jag kämpar med vikten nu och har ett par kg kvar till matchvikt men det går framåt och kroppen är förberedd för strid. Där är jag nu och det känns riktigt bra både i fysiken men också i det mentala. Det var tufft att förlora och jag var besviken i några dagar men som jag sa så har jag inte riktigt klivit av utan fortsatt jobba hårt. Jag ringde dagen efter förlusten till Zlatko och bad om en ny match. Jag visste att jag skulle gå match på det här kortet och det gjorde mig mer motiverad. Jag har tränat stenhårt.

Nabbe kommer att för tredje gången i rad att gå match i organisationen Fight Club Rush.

Möter meriterat motstånd

Nabbe var till en början tänkt att möta finske Mika Kallio (1-o). Men då denne ådragit sig en skada så ersätter istället meriterade brassen Maicon James (6-3). Ett tufft test men Nabbe menar på att i den här sporten så måste man vara beredd att möta dom bästa.

Väldigt positivt överraskad att jag fick den typen utav motstånd. Jag ser det som att jag nu kommer att ta fem steg framåt vid vinst än att behöva gå igenom 3 motståndare med sämre record. Är man inte beredd att möta dom bästa i sporten så ska man syssla med något annat som bowling eller tennis. Man ska ta dom matchningarna som man har mest att vinna på. Det kommer tala för sig själv när jag går segrande ur den här matchen.

Matchen mellan Nabbe och Maicon kommer att visas på UFC Fight Pass.

”Vet till 100 % att jag kommer att vinna”

På frågan hur matchen kommer att sluta så berättar publikfavoriten att han är säker på seger.

Det som jag alltid har sagt. Att om man går in i en fight utan inställning att vinna så ska man spela golf eller tennis. Jag kör som jag alltid har gjort och går in 100 % för att vinna. Och jag vet till 100 % att jag kommer att vinna.

Fight Club Rush äger rum den 9 september på Fyrishov Arena i Uppsala. Här kan läsaren hitta biljetter inför den kommande galan.

The post Exklusiv intervju med Nabbe Malki inför FCR 17 – Publikfavoriten bjöd in Kimura för att tatuera sig appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela