Under den gångna helgens Allstars Fight Night 7 genomförde Benjamin Hajijan sin efterlängtade proffsdebut. Ta del av Kimuras intervju med talangen här nedan.

Benjamin Hajijan – ’Det kan vara King Kong’

Efter en gedigen amatörkarriär klev Hajijan in i buren för sin professionella debut under Allstars Fight Night 7. Eli Elias stod för motståndet. Fajten blev en kortvarig sådan och Hajijan sänkte sin motståndare via ett slag redan i drabbningens första rond. Efter segern intervjuades Hajijan, som representerar Redline i Malmö, av Kimuras Zacharias Dahl.

Det känns bra Jag tackar Gud. Jag tränar hårt. Allt är från Gud.

Under sitt samtal med Kimura berättat Hajijan att han är beredd att möta vem som helst inne i buren.

Jag ville ha stående. Jag visste att någonting skulle sitta. Men jag var redo för tre ronders krig, så jag var beredd på allt. Jag är alltid nervös innan, men när jag är där inne så är jag ready to kill. Jag bryr mig inte om vem det är. Det kan vara King Kong. Antingen så dör jag eller så dör han. Det finns ingenting annat. Det (slaget) kom från ingenstans. Det gick fort. Allt satt.

Vidare berättar Hajijan att han gärna återvänder till organisationen för en ny match, men att målet är en karriär utanför Sveriges gränser.

Jag vill utomlands, men jag är öppen för allt. Jag kör gärna i Allstars Fight Night igen. Det var roligt. Jag har inget speciellt namn i åtanke som jag vill möta nu. Jag är öppen för allt.

Helgens motståndare, Elias, valde att pensionera sin från sporten efter förlusten.

Under sin amatörkarriär tog Hajijan, bland annat, hem ett EM-brons till Sverige i samband med IMMAF:s mästerskap. Efter helgens vinst står 22-åringen med ett professionellt matchfacit på 1-0-0.

Kolla in samtliga resultat från den gångna helgens Allstars Fight Night 7 här.  I galans huvudmatch fick åskådarna bevittna hur Sakhi ”Machete” Qambari försvarade sitt fjäderviktsbälte. Mästaren har nu tagit hem fyra raka vinster via submission i respektive drabbningens första rond.

Nedan kan läsaren kola in en video på avslutet.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Allstars Fight Night (@afn.mma)

The post Exklusivt: Benjamin Hajijan efter det brutala avslutet i Solna appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela