Under en intervju med Kimura berättar Fight Club Rush (FCR) om organisationens största gala hittills. Den äger rum i Västerås under sommaren.

Fight Club Rush intar större arena inför jubileumsgalan

Den 24:e februari är det dags för FCR 19 i Stockholm. Därefter väntar en stor gala på hemmaplan i Västerås. Under ett samtal med Kimura berättar organisationens Zlatko Ostrogonac att gala nummer 20 kommer bli organisationens största event hittills och att eventet kommer bjuda på en del oväntade namn.

Vi kommer satsa stenhårt på FCR 20. Det blir vår största gala hittills, med några av dom största namnen vi har haft i organisationen. Vi förväntar oss att flera bälten kommer stå på spel. Ingenting är klart ännu, men det är det som vi förväntar oss. Vi kommer ha lite olika namn, som många inte kommer förvänta sig att vi skulle ha på en gala. Allting är i rullning när det kommer till matchkortet.

Efter ett stort antal event på Västerås Arena har organisationen bokat in sig på ABB Arena Nord, där hockeylagen Västerås IK och Västerås SK BK spelar sina hemmamatcher. FCR siktar på publikrekord på galan i juni.

Vi kommer flytta in till en större arena. Den senaste galan i Västerås var väldigt lyckad och intresset har blivit mycket större här för fajting generellt, men också för FCR. Vi känner oss väldigt bekväma med att flytta in till en större arena. Vi förväntar oss att det kommer 3000 till 4000 personer i alla fall. VIP-delen kommer vara mycket bättre än vad vi har haft tidigare. Man kommer kunna boka bord, stora soffor, barer som är riktade mot buren.

Fight Club Rush anordnade organisationens första gala i september, 2017. Under årens lopp har namn som Khamzat Chimaev, Tobias Harila och Josefine Lindgren Knutsson tävlat i organisationen.

Arbetar nära med lokalsamhället

Vidare berättare Ostrogonac även fortsättningsvis kommer arbeta nära med föreningar och lokalsamhället. Ett koncept som har varit lyckat inför organisationens tidigare galor på hemmaplan.

Vi kommer samarbeta mycket med fritidsgårdar och klubbar för att vi in ungdomar som kan kolla på galan. Vi kommer också samarbeta med olika föreningar i Västerås, exempelvis hockeyklubben. Det är mycket kvar att fixa ännu, men det ser positivt ut.

Under galan i februari, där man som Renato Vidovic, Rohullah Yousofi och Erik Wahrolen kommer gå match, förväntas organisationen offentliggöra några namn som kommer tävla på den stora galan i juni.

Förhoppningsvis har vi lite namn klara som vi kan presentera redan i samband med den kommande galan i Stockholm.

FCR 20 går av stapeln den 8:e juni.

The post Exklusivt: Fight Club Rush berättar om stora jubileumsgalan appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela