Det verkar som om Floyd Mayweather Jr och John Gotti III kommer att mötas inne i ringen ännu en gång.

Floyd Mayweather möter Johb Gotti III igen

På fredagskvällen meddelade Mayweather att en returmatch mellan den obesegrade boxaren och sexfaldiga MMA-veteranen kommer att äga rum den 24:e augusti i Mexico City. ”Money” gjorde ett liknande meddelande i november förra året, för en match under Super Bowl-helgen i Las Vegas. Den blev dock  aldrig av och bekräftades aldrig av Gotti själv.

Denna gång marknadsförde Gotti det nya datumet i flera inlägg på sina Instagram-berättelser.

De två utövarna möttes i en uppvisningsmatch i juni 2023 där saker slutade kaotiskt. I den sjätte ronden av en något glömsk tillställning kokade den arga energin mellan Mayweather och Gotti över till kaos. Detta efter att domaren Kenny Bayless stoppade matchen. Vilket ledde till att Gotti fortsatte att anfalla Mayweather och båda lägren gick in i ringen för ett fullt slagsmål.

Den 31-årige sonsonen till den ökända maffiabossen John Gotti är 5-1 som professionell MMA-kämpe. Han bytte till boxning efter sin första MMA-förlust mot Nick Alley i en massiv skräll på CES 61 i oktober 2020. Gotti är 2-0 i sin professionella boxningskarriär, inklusive en knockoutseger i första ronden i januari 2023.

Mayweather, 47, har hållit sig sysselsatt med uppvisningsmatcher mot personer som Logan Paul, Deji och till och med Tenshin Nasukawa sedan han besegrade Conor McGregor i sin sista professionella boxningsmatch i augusti 2017. Inom professionell boxning står han med ett matchfacit som lyder 50-0-0.

The post Floyd Mayweather Jr tillbaka för match mot maffiabossens barnbarn appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela