Forne UFC-mästaren accepterar Khamzat Chimaevs inbjudan!MMAnytt.se

Den forne UFC-mästaren Robert Whittaker är mer än villig att komma på besök i Sverige och träna med Khamzat Chimaev! Khamzat (12-0 MMA, 6-0 UFC) är namnet på allas läppar efter att han tagit hem ytterligare en dominant vinst i första ronden. Efter en rejäl viktmiss kom succésvensken att matchas mot Kevin Holland och det skulle inte ta lång tid innan Khamzat tagit hem sin tolfte raka vinst! Efteråt fick Khamzat frågan om en rad av motståndare, däribland ex-mästaren Whittaker (24-6 MMA, 15-4 UFC). – Jag gillar den där killen, jag vill inte slåss mot “good guys”, sade Khamzat på presskonferensen. Jag behöver möta “bad guys”, så jag vill slåss mot någon “bad guy”. Så jag inte får dåligt samvete. […]

The post Forne UFC-mästaren accepterar Khamzat Chimaevs inbjudan! appeared first on MMAnytt.se.

Dela