Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/c/6/b/bjjtv.se/httpd.www/wp-content/plugins/og/includes/iworks/class-iworks-opengraph.php on line 331
Forne UFC-mästaren avslöjar: Gick match i UFC – utan att få betalt!MMAnytt.se

Den tidigare UFC-mästaren och MMA-legenden Tito Ortiz har delat med sig om sin resa från delstatsmästare i brottning till hans övergång till MMA. Under en intervju med Chris Van Vliet stod Ortiz för ett minst sagt chockerande uttalande angående sin första match i UFC. – Jag gick match på UFC 13, jag gick match gratis som amatör, sade Ortiz till Chris Van Vliet. Ingen UFC-fighter i historien har någonsin gått match gratis. Jag gjorde det bara för att utmana mig själv, för att se hur bra jag kunde bli. Jag var college-mästare i brottning och vägde 90 kilo, jag tänkte att jag kan ge MMA ett försök. Jag tränade med Tank Abbot som var en UFC-fighter på den tiden. Jag gick […]

The post Forne UFC-mästaren avslöjar: Gick match i UFC – utan att få betalt! appeared first on MMAnytt.se.

Dela
Generated by Feedzy