Forne UFC-mästaren släpper uttalande – efter brutala knockoutförlusten!MMAnytt.se

Den forne bantamviktsmästaren Dominick Cruz (24-4 MMA, 7-3 UFC) blev i helgen brutalt knockad av Marlon Vera (20-7-1 MMA, 14-6 UFC) på UFC on Espn 41. Cruz inledde matchen starkt och vann de första ronderna, men i fjärde ronden sänkte Vera den forne mästaren med en brutal huvudspark. Domaren bröt matchen och Vera kunde inkassera sin fjärde raka seger. Många inom MMA-världen trodde att den 37-årige Cruz skulle pensionera sig efter matchen, men amerikanen skickade en positiv hälsning till fansen efter matchen. – Jag är tacksam för alla er som stöttade mig och visade kärlek i lördags. Kroppen mår bra och jag är tacksam för min hälsa. Jag kommer att se er alla igen bakom skrivbordet den 10 september, skrev […]

The post Forne UFC-mästaren släpper uttalande – efter brutala knockoutförlusten! appeared first on MMAnytt.se.

Dela
Generated by Feedzy